Wat doe ik?

 

Naast diverse ontspannende en energetische behandelingen in de vorm van Transformational Cupping, Voetreflexzonetherapie, Reiki, Gua Sha, Dolphin Flow massages en  Chakra massages behandeling ik ook Uw (huis)dier middels Healing Touch for Animals

Deze behandelingen duren ongeveer een uur (zowel voor mens als dier) maar het fijne van deze technieken is dat het op energetische basis is, waardoor het nog langer in het lichaam doorwerkt.

Transformational Cupping Tijdens een Cupping behandeling komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma's, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt meer zuurstofrijk bloed vrij, de boel gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.
Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf.
Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder.
Bewuster, meer intuïtief, minder verstoring en dichter bij jezelf!

 

Voetreflexzonetherapie is gericht op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

 

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. Als je bijvoorbeeld een wondje op je vinger hebt, heelt dat vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het zelfhelend proces versterkt op een zachte en liefdevolle wijze

 

Gua Sha is een schraaptechniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in Azië, om klachten te behandelen die door de afvalstoffen veroorzaakt worden. Het betekent letterlijk “schrapen van ziekten (Gua), ontstaan door gestagneerde energie (Sha)” en richt zich vooral op het opheffen van deze blokkades door het ontgiften van het bindweefsel, de spieren en gewrichten. Door het schrapen met een Jadesteen worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden de klachten bestreden. Immers, afvalstoffen die niet voldoende afgevoerd kunnen worden, doen het bindweefsel dichtslibben, verzuren de spieren en ontsteken de gewrichten.

 

Dolphin Flow massage is een intuïtieve energetische massage waarbij massage gecombineerd wordt met Dolphin Reiki energie. De rustige massage in combinatie met heerlijk geurende massageolie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, afstrijkingen en Dolphin Reiki energie hebben als doelstelling om in een diepe ontspanning te komen en om spanning en stress los te laten en om tot inzicht te komen. Deze massage is geschikt voor iedereen om stress en overprikkeling te voorkomen net name voor mensen die hooggevoelig zijn (hsp).

 

Chakra massage is een fysieke massage. Er wordt dus met behulp van oliën op het lichaam gewerkt. Het doel van een chakra massage is om tot innerlijke rust te komen zowel in jouw energetisch systeem als op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

 

Ook ben ik gediplomeerd Master NLP

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

Als jou coach zoeken we samen waar jou obstakels zitten en gaan we gezamenlijk aan de slag om die probleemgebieden aan te pakken en te veranderen ofwel verbeteren!