Introductie

                                                                    

Mijn naam is Allison.
 
Ik ben een gevoelsmens met intense belevingen. Ik ben altijd gedreven geweest om te onderzoeken wie ik ben en waarom wij hier op aarde zijn. Tijdens deze zoektocht heb ik ervaringen opgedaan die mij aangezet hebben om, wanneer nodig, met mijn aandacht naar binnen te gaan en zowel de intens mooie als ook de donkere momenten van het leven te ervaren.
 
In deze zoektocht ervaarde ik soms een benauwdheid, omdat ik de wereld te hard en te koud vond. In de zoektocht naar wat innerlijke rust vond ik, bij NEI-therapie van Roy Martina, dat wat ik toen nodig had. Na deze positieve ervaring ben ik zelf de opleiding voor NEI-therapeut gaan volgen bij ORIN.
 
Nog steeds op zoek naar antwoorden op mijn levensvragen, kwam ik terecht bij het Instituut voor Psychosynthese, voor een introductieavond.
Het voelde voor mij als een opleiding die gaat over 'Het Leven'.
Ik heb 4 jaar de opleiding voor Psychosynthese gevolgd bij het Instituut voor Psychosynthese in Utrecht. Dit is voor mij een bijzonder thuiskomen geweest, maar ook een hele confronterende periode. In ieder geval betekent Psychosynthese voor mij, te kunnen zijn wie ik ben, maar dan ook echt met alles wat ik ben. Met een andere 'blik' te kijken naar mezelf en de ander. En dan is dit nog maar een klein stukje van wat het mij heeft gebracht. 
In september 2012 ben ik begonnen met het 4e studiejaar van deze opleiding zodat ik in 2014 mijn bachelor diploma tot psychosyntheticus behaal.
 
Een aantal jaren geleden heb ik bij ATS de basistechnieken geleerd van sportmassage. Al gauw kwam ik erachter dat ik hierin iets miste.  Wat ik miste was het echte contact en de liefde via de aanraking. Voor mij persoonlijk is aanraking en aangeraakt worden helend.
 
Gaandeweg heb ik een plek gevonden, waar alles mogelijk is wat ik nodig heb om mij weer 'veilig' te voelen in het leven en van mijn lichaam te mogen genieten. 
Deze plek is voor mij ontzettend bijzonder. Ik zou niets liever willen dan net zo'n plek te bieden aan andere mensen. Een plek waarin van alles mogelijk is om iemand verder te helpen thuis te komen in zichzelf. Dit kan van alles zijn, want iedereen is uniek en wandelt zijn eigen mooie pad in dit leven.
 
Vervolgens heb ik de Energetische rugmassage en de 4-elementen armmassage gevolgd bij Margreet van Weeren. 
 
Tevens heb ik de Tantric Flow massage geleerd door de Tantric Flow workshop te volgen bij het Helioscentrum.